Conducerea spitalului

X_3107

Fiind un oraş medieval cu o cetate unică în felul ei, care atrage mulţi turişti numărul lor fiind în creştere, echipa managerială este în permanenţă preocupată de aprovizionarea ritmică cu medicamente şi materiale sanitare, cu dotarea cu aparatură şi sporirea confortului hotelier. 

Spitalul deserveşte o populaţie de 73.560 de locuitori din Sighişoara şi teritoriu arondat, fiind la limita a trei judeţe de unde avem adresabilitate şi are un număr de 43 de medici care asigură servicii medicale de calitate.

În Spitalul Municipal Sighişoara a fost primul meu loc de muncă de la absolvirea Facultaţii de Medicină, cu o întrerupere de 9 luni. După stagiatură am aparţinut acestui oraş şi spital. Pe lângă sentimentele care mă leagă de oraş consider că a fi managerul unui spital vechi de 117 ani este în primul rând o provocare, o provocare în sensul că un spital din secolul XIX trebuie să funcţioneze la standardele unui spital de secol XXI .”  Dr. Masca Aurelia, Manager

 

FLR_3043

 

 

 

Tircoveanu Carmina Mirela, Director Medical

 

 

FLR_3047

“Gestionarea acestui spital nu este un lucru greu dar nici ușor.  Încercăm să  găsim soluții cu sprijinul medicilor și a cadrelor din spital prin care să putem duce mai departe spitalul pentru că după părerea mea și a altora este un loc foarte important și este atât de bine situat din punct de vedere geografic încât ar fi păcat să se desființeze.”

Anca Zăblău, Director Financiar Contabil

 .